Animoto

Animoto voor Web Apps

Videoclips maken met eigen foto's, muziek & video's

Animoto is een webapplicatie waarmee je gratis flitsende presentaties van je video's en foto's maakt. Met 't programma voorzie je jouw beeldmateriaal van prachtige effecten en de juiste muziek. Zo creëer je mooie filmpjes die je vervolgens... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Mixt video's met foto's
  • Professioneel resultaat

TEGEN

  • Zeurende oproepen om upgrade

Uitmuntend
8

Animoto is een webapplicatie waarmee je gratis flitsende presentaties van je video's en foto's maakt. Met 't programma voorzie je jouw beeldmateriaal van prachtige effecten en de juiste muziek. Zo creëer je mooie filmpjes die je vervolgens publiceert.

Na 't aanmaken van je Animoto-account ben je klaar voor het maken van je eerste videoclip en dat is verbazingwekkend makkelijk. Je selecteert achtereenvolgens een animatieschema, beeldmateriaal en muziek. Wat betreft 't laatstgenoemde ingrediënt heb je keuze uit de muziekcollectie van Animoto of een 'eigen' deuntje. Natuurlijk voeg je ook een beginscherm met titel en verdere info van je filmpje toe.

Wanneer jij uitgeknutseld bent, is Animoto aan zet. De applicatie zet nu jouw project om een filmpje. Het 'ontwikkelen' van de video gebeurt achter de schermen en je ontvangt een mailbericht wanneer 't proces voltooid is. Hierna bekijk je op de site van Animoto het resultaat en publiceer je jouw video op je blog of YouTube.

Heb je een paar fantastische foto's of video's en wil je er iets moois mee doen, giet ze dan in video-vorm met Animoto. Deze wonderlijke web app laat zelfs je saaiste vakantiefoto's er spectaculair uitzien.

Meeste downloads Video voor web-apps

Animoto

Naar de site

Animoto

Beoordelingen about Animoto

Promotie×